Om foreningen

Grundejerforeningen Borupgård er en overbygning på grundejerforeningerne for de fem områder i Borupgård bebyggelsen

Foreningen har til formål at eje, administrere og vedligeholde de fællesarealer, veje, stier og bygninger, som er tilskødet foreningen. Endvidere, at administrere belysning på fællesarealerne og i det hele taget varetage beboernes fælles interesser.

Foreningen blev stiftet i 2005, da området var fuldt udbygget. Indtil da stod ejeren af de ubebyggede områder, C G Jensen, i spidsen for et fællesudvalg, der koordinerede sager af fælles interesse for området.

Medlemmer:

Jollen-Staget
 Masten-Sprydet
 Stævnen
 Snekkehusene

Roret:

Roret 1

Roret 2

Ankeret

Kontakt bestyrelsen

Benyt formularen nedenfor til at sende en mail til bestyrelsen. Formularen bør ikke bruges til henvendelser af hastende karakter, da der kan gå op til en måned før bestyrelsen er samlet og kan svare.

Felter med * skal udfyldes.

Peter Winston Bach

Søren Thostrup